НајаваДобредојдовте :
  • Доколку за најава користите Токен или Смарт картичка, за инсталација на потребните компоненти Кликнете овде
  • Доколку сакате да ја проверите вашата инсталација на Java runtime кликнете Провери Јава
  • Внесете го вашето корисничко име.
  • Внесете ја вашата лозинка.
  • Кликнете на НАЈАВА. Страната со сметки се појавува со сите ваши активни, видливи сметки.
Help desk:

Поддржани оперативни системи
Поддржани интернет пребарувачи