По внесување на Вашите лични податоци на оваа страница, по успешна регистрација ќе добиете email со соодветен линк за активација на вашиот кориснички профил. Автоматски ќе ви се додадат сите активни сметки во банката на вашиот кориснички профил.Ве молиме внесете ги вашите лични податоци:

:
:
:
:
:

Ве молиме внесете ги податоците од вашата картичка:

:
помош
:
помош

Креирајте лозинка за лесна најава на nlbklik интернет банкарството.:

:
:
Безбедносен код:
:
Изјава:
Податоците кои ги имам внесено се лично мои и одговарам за нив.